חומוס

דור כלב
דקת קריאה | שני 15 למאי, 2006

לילה:
החומוס שרוי במים
בוקר:
המים מוחלפים בחדשים והחומוס עובר לסיר לחץ
3 שעות בישול בסיר לחץ
צהריים:
החומוס נטחן דק עם הרבה שמן זית הכי אמיתי שאפשר להשיג - עם טעם של זיתים ולא של מסננות
כמה כפות טחינה יפנית
כורכום
פפריקה מתוקה
הרבה לימון




היה הראשון לפרגן
הדף נקרא 17 פעם
הירשמו עכשיו לדף!
מבטיחים לא לשלוח ספאם במייל,
רק סיפורים ושירים.

כניסה מהווה הסכמה לתנאי השימוש
רוצה להגיב? התחבר