חומוס

דור כלב
שני 15 למאי, 2006 · דקת קריאה

לילה:
החומוס שרוי במים
בוקר:
המים מוחלפים בחדשים והחומוס עובר לסיר לחץ
3 שעות בישול בסיר לחץ
צהריים:
החומוס נטחן דק עם הרבה שמן זית הכי אמיתי שאפשר להשיג - עם טעם של זיתים ולא של מסננות
כמה כפות טחינה יפנית
כורכום
פפריקה מתוקה
הרבה לימון



נכתב על ידי
דור כלב
כותב כל יום. משתדל שלא את אותו הדבר.
היה הראשון לפרגן
הדף נקרא 17 פעם
רוצה להגיב? התחבר


הירשמו עכשיו לדף!
מבטיחים לא לשלוח ספאם במייל,
רק סיפורים ושירים.

כניסה מהווה הסכמה לתנאי השימוש